Sverigedemokraterna

Ibland blir jag så beklämd när jag läser svenska nyheter. Varför vill inget av de etablerade partierna lyssna på väljarna och inse att det faktiskt finns ett problem med invandringen i Sverige. Det handlar inte nödvändigtvis om att man ska begränsa invandringen – men det är tämligen uppenbart för de svenska väljarna att situationen är ohållbar så som den ser ut i dag. Vi erbjuder ett fantastiskt samhälle – här finns gratis skolor, sjukvård och ett effektivt bidragssystem. Polisen är visserligen ganska inkompetent, men man behöver i alla fall inte vara rädd för en korrumperad poliskår.

Vi har i dag Europas högsta våldtäktsfrekvens. Ingen vågar ställa sig upp och erkänna att statistiken visar att en stor del av de våldtäkter och kvinnofridsbrott som begås, begås av invandrare och att det i sin tur ofta beror på den kvinnosyn som många invandrare för med sig till detta land. Varför inte det?  Det är ju sant! Innan vi vågar se sanningen i vitögat och erkänna att det finns ett stort problem, så kan vi heller inte lösa problemet.  Sverige och svenskarna måste börja ställa krav på de som kommer hit. De måste acceptera våra kulturella normer och inte tvärt om! Begår en invandrare brott ska de självklart utvisas – helst omedelbart, utan att först kosta samhället enorma summor inom kriminalvården. Detsamma gäller flagrant bidragsfusk eller när någon ertappas med att ljuga om sina skäl att komma hit. Svenskt medborgarskap delas ut alldeles för lättvindigt – hur ofta läser vi inte om ”svenskar” som arresteras utomlands eller efterlyses på grund av terrorrelaterad verksamhet. Vår mesiga attityd när det gäller muslimer och muslimsk kultur har i sin tur inneburit ett stort svek mot barn (läs flickor) och fruar i dessa familjer som kommer hit. De utsätts för hedersvåld, våldtäkt och misshandel i hemmet, utan att myndigheterna ingriper i särskilt stor utsträckning, eftersom man vet att man kommer att anklagas för kulturellt förtryck om man går fram för hårt. Jag menar att detta handlar inte om kultur – det handlar om organiserat förtryck av kvinnor, barn och alla oliktänkande. Är det en ”kultur” så vågar jag påstå att det är en kultur som är föråldrad, förlegad och barbarisk och som sådan ska den bekämpas med näbbar och klor. Jag VÄGRAR att respektera en ”kultur” som har en sådan vidrig människosyn.

Nu har någon kommit med den briljanta idén att man ska skapa ett anti-parti för att uppväga SD:s framfart. Man blir förfärad när sådana åsikter ens kan komma till tals – det finns bara ett sätt att stoppa SD och det är om det etablerade partierna tar tag i den här frågan på ett ansvarsfullt sätt. Det är ingen som gör det i dagsläget och man har därmed öppnat dörren för SD.

Annonser
Explore posts in the same categories: Sverige och politiken

4 kommentarer på “Sverigedemokraterna”

 1. Esbjörn Says:

  Bra skrivit jag kommer personligen rösta på SD 2010 men enbart pga av att inga andra partier vill göra något åt problemen.

 2. Anonym Says:

  ”Hur ofta läser vi inte om ”svenskar” som arresteras utomlands eller efterlyses på grund av terrorrelaterad verksamhet.”

  Detta är något som gör mig uppriktigt ledsen varje gång det händer. För övrigt en riktigt bra kommentar som täckte många av invandringens avigsidor.

 3. lasse Says:

  Att de etablerade partierna ser med vånda på sverigedemokraternas senaste väljarsympatier är nog inte överdrivet.
  Till varje pris skall Sd slås tillbaka med argument som bevisar deras s.k. främlingsfientlighet?…
  Detta kan påverka de etablerade riksdagspartiernas förtroende från stora delar av skilda väljargrupper.

  Av allt att döma, så går inte de etablerade riksdagspartierna i takt, med stora delar av de svenska populationen….

  Det s.k. tysta populationen…Den som kommer att avge sina röster bakom den, så hemliga gröna skärmen…
  Vem vet?
  Kanske till mångas förvåning under valkvällen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: