Anti-semitism, araberna och Sverige

I dagens SvD kan man läsa en ledare där man faktiskt verkar har insett att det föreligger ett verkligt hot från Iran. Iran är ett hot mot sin egen befolkning och mot hela västvärlden. Det hat mot Israel som flödar i kommentarer och bloggar på nätet gör mig förskräckt.  Som den som påstod att eftersom Israel har kärnvapen så måste Iran också ha det. Det finns ett talesätt som säger allt: ”Om araberna lade ner sina vapen så skulle det omedelbart bli fred. Om israelerna la ner sina vapen så skulle judarna omedelbart utplånas.”

Det är många som verkar ha tagit till sig arabvärldens propaganda till fullo. Den senaste tidens rabalder om Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu visar att till och med våra folkvalda representanter köper anti-israelisk, pro-islamistisk propaganda. Reepalu går så långt som att lägga skulden på judarna själva – det är klassisk anti-semitism och riktigt vidrigt.    Läste på radio Islams hemsida att världens judar satsar på utbildning av sina barn för att skapa världsherravälde… Det är ett befängt påstående, som luktar  ”The Protocols of the Elders of Zion” (mycket otäck läsning).

Nedan följer en artikel om Israel som jag skrev för ett tag sedan.

Islams propagandamaskin maler på och de okunniga sväljer allt med hull och hår. Många palestinier kom från det område som nu kallas Jordanien och dessutom för inte så länge sedan. Ordet ”palestinier” gäller den generiska grupp araber som slängdes ut ur andra arabländer. Plötsligt hade man ett ”land” i det som är Israel! Transjordanien var under brittiskt styre och blev självständigt först när britterna lämnade över 1946… Judarnas närvaro i hela regionen kan dateras tillbaka 4000 år! Arkeologiska fynd stödjer detta och jag känner inte till någon historiker som bestrider detta. Det har ALDRIG funnits någon palestinsk stat. Någonsin! Nämn i så fall dess ledare, dess huvudstad, dess valuta… När grundades den? Varför försvann den? Termen Palestinsk stat användes av Arafat för att definiera araberna i området och för att avlegitimisera Israel. Många bosatte sig där bara några decennier före 1946. Läs israeliska tidningar! Närmare 20 % av israelerna är araber som är israeliska medborgare och jag lovar att de som skulle byta sitt medborgarskap för att leva under arabiskt styre är försvinnande få! Tro mig – jag bodde i Israel i nästan 20 år. Israel är den enda demokratin i hela regionen. Vad man inte får veta i utländska medier är att ett stort antal araber har byggt olagligt i ISrael och att många, många av dessa hus står kvar, medan andra rivs.

Araberna utmålar sig som offer, med det är islamisk terror, driven av Iran med hjälp av bl.a. Hamas/Hizbollah som tvingar kvar palestinierna i fattigdom. Det är en enkel ekvation: Terror = Fattigdom. Israel är inte ett utvecklingsland – det är en ytterst sofistikerad högteknologisk stat som berikar världen med tekniska innovationer och forskning i världsklass. Praktiskt taget alla stora IT-företag har anläggningar i Israel. Googles VD, Eric Schmidt, sa nyligen att Google skulle ”få problem” om den arabiska bojkotten av Israel verkligen ägde rum. Det kommer dock aldrig att ske. Världen behöver Israel. Lilla Israel (judarna utgör endast 0,1 % av världens befolkning) har producerat fler nobelpristagare på några decennier än hela arabvärlden (20 % av världens befolkning) sedan 1911, även om man räknar med Arafat (som uppfann flygkapningen).

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: