Smått och gott i politiken

Måste säga att jag tyckte att Odells beskrivning av de rödgrönas förslag som ”tobleronepolitik” är strålande. Klart att det är ett slag under bältet – men det var i alla fall fullträff! Det är väl kul när det blir lite fart i politiken och känslorna svallar. För övrigt borde det tydligt framgå att uttalandet sågas av två välkända S-män. Såväl Paul Ronge som Ulf Bjereld är s-märkta. Mona Sahlin säger att hon tycker att Odells uttalande är ”tragiskt” och att det tyder på desperation. Östros kräver en ursäkt.  Jag skulle vilja påstå att det är rätt korkat av de rödgröna. Det är att påkalla väljarkårens uppmärksamhet ytterligare på Mona Sahlins i bästa fall oförlåtligt slarviga och i värsta fall kriminella hantering av privata och offentliga angelägenheter.

På frågan om Odell jämställer Tobleroneaffären med dagens rödgröna politik svarar Odell, återigen klockrent, ”Nej, det handlar om mycket mer pengar nu.” Underbart!

Här följer en länk till en rolig video på YouTube om att Mona (inte) fifflar

Svd

DN

Annonser
Explore posts in the same categories: Sverige och politiken

One Comment på “Smått och gott i politiken”

  1. Sven E Says:

    Ja, extra roligt blir det förstås när Mona Sahlin talar om Odells ”bristande respekt”. Hon verkar ha umgåtts för mycket med Muhammed Omar och hans gelikar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: